micellar biphasic

CLEANSING SOLUTIONS

Bifasische make-up-verwijderaar met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijdert voorzichtig vuil en make-up, zelfs waterdicht, zonder vettige resten.
150 ml

Bifasische make-up-verwijderaar met hoge tolerantie voor ogen en lippen. Verwijdert voorzichtig vuil en make-up, zelfs waterdicht, zonder vettige resten. BIFASISCH MAKE-UP-VERWIJDERAAR, EXTREME ZACHTHEID: bevat micellen om vuil en make-up met maximale zachtheid in te kapselen. Met zonnebloemolie om de hardnekkigste make-up effectief te verwijderen en zachtheid te geven. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

zonnebloemolie

lactobacillus ferment

micellen

urban D-tox

Toepassingsgebied oogcontour.
frequentie van gebruik en toepassing na de reinigingsfase.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock na de reinigingsfase, ochtend and avond.

Schud de verpakking en doe op een wattenschijfje. Breng aan op ogen en lippen met bewegingen naar buiten.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase hygiëne
Huidtype alles
indicatie Op natuurlijke wijze en door omgevingsomstandigheden en individuele gewoonten worden ze afgezet in de hoornlaag: vet, vuil, zweet, verontreinigende stoffen, make-upresten, microben. Deze factoren hebben direct invloed op de huidbalans met de volgende zichtbare gevolgen op de huid: verlies van helderheid en een doffe teint, verstopping van poriën en imperfecties, oxidatie en vroegtijdige veroudering, en ongelijkmatige textuur.
Toepassingsgebied oogcontour
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.