Word een mesoestetic®-partner

IK WIL PARTNER WORDEN!

Meer dan 35 jaar actief in de medisch-esthetische sector

Sinds onze oprichting hebben we bij mesoestetic® een duidelijke roeping: wereldwijd medisch-esthetische behandelingen met maximale werkzaamheid en kwaliteit.ontwikkelen en verkopen

Vandaag zijn we wereldleiders. We zijns aanwezig in meer dan 90 landen en we blijven groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die onze waarden delen en die ons willen vergezellen in het avontuur van het openen van markten of het versterken van meer strategische regio's.

Bent u een distributeur of centrum?
Ontdek dan waarom u deel zou moeten uitmaken van de mesoestetic®-familie

01. werkzaamheid

We zijn er vast van overtuigd dat de werkzaamheid van onze producten, met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies, het belangrijkste argument is om loyaliteit op te bouwen en bij te dragen aan de groei en het concurrentievermogen van onze klanten.
Alle behandelingen hebben wetenschappelijke studies die hun resultaten en veiligheid ondersteunen.

IK WIL LID WORDEN!
02. R + D + i

Elk jaar investeren we minstens 40% van de winst in onderzoek en ontwikkeling, met als doel onze klanten de meest concurrerende en innovatieve oplossingen en nieuwe therapeutische praktijken te bieden.

IK WIL LID WORDEN!
03. uitmuntendheid en differentiatie

Als farmaceutisch laboratorium voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zo werken we de cosmetische lijn uit onder dezelfde controle-eis als de medische lijn;

IK WIL LID WORDEN!
04. klantgericht

Onze klanten zijn onze reden van bestaan. We werken elke dag tot uw dienst om potentiële klanten naar uw centrum te leiden en promotie- en zichtbaarheidsmateriaal, zowel fysiek als digitaal, voor hen beschikbaar te stellen.

IK WIL LID WORDEN!
05. permanente opleiding, online en face-to-face

We hebben een sterke toewijding aan de opleiding en verspreiding van het medisch-esthetische specialisme en we bieden deze diensten aan onze klanten aan onder de paraplu van mesoestetic academy, zowel persoonlijk als digitaal.

IK WIL LID WORDEN!

Neem contact met ons op en ons verkoopteam neemt contact met u op.

Wij zullen u informeren over de voordelen en voorwaarden van het hebben van mesoestetic® in uw centrum of van een distributeur van onze producten in uw regio.

NEEM CONTACT OP!