anti-stress mask

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Intensief masker dat de rode en gevoelige huid kalmeert en verzacht.
100 ml

Intensief masker dat de rode en gevoelige huid kalmeert en verzacht. VERZACHTEND, ANTI-ONTSTEKEND, ANTI-ROODHEID: met rhodosorus marinus-extract en saffraanbloem, die inwerken op de manifestaties van het ontstekingsproces, huidgevoeligheid en roodheid. Een kalmerend plantencomplex combineert aloë vera, kamille en calendula, met een erkende regenererende, kalmerende en verzachtende werking. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

aloë vera

extract van rhodosorus marinus

extract van saffraanbloem

urban D-tox

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing twee keer per week.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock twee keer per week, ochtend and avond.

Breng een royale laag product aan op de eerder gereinigde en droge huid en laat deze 10-15 minuten inwerken. Verwijder het overtollige product met een vochtig sponsje of doekje.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype gevoelig
indicatie Aangewezen om de gevoelige of beschadigde huid te kalmeren, in evenwicht te brengen en het comfort te herstellen door: externe agressies (zon, harsen, scheren, wrijving) of na esthetische medische behandelingen (peelings, laser, enz.) die gevoeligheid van de huid, gebrek aan comfort en/of roodheid kunnen veroorzaken.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.