ultimate micropeel

PEELING SOLUTIONS

Micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode cellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, imperfecties glad te strijken en de onmiddellijke helderheid en zachtheid te verbeteren.
150 ml

Micro-exfoliërende behandeling die een zachte vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode cellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, imperfecties glad te strijken en de onmiddellijke helderheid en zachtheid te verbeteren. EXFOLIËREND EN VERNIEUWEND: De combinatie van AHA's (melkzuur, glycolzuur, appelzuur en wijnsteenzuur) met een enzymatische exfoliator, zorgt voor een wekelijkse exfoliërende en vernieuwende werking van het huidoppervlak voor een gladdere, zachtere en stralendere huid. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

glycolzuur

melkzuur

lactobionzuur

lactobacillus ferment

urban D-tox

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing twee keer per week.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock twee keer per week, ochtend and avond.

Breng aan op een vooraf gereinigde huid. Schud de verpakking en doe op een wattenschijfje. 2-3 minuten laten inwerken en uitspoelen. Verdeel over het gelaat, met nadruk op de gebieden met meer textuur of verdikking. Spoel met water.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase hygiëne
Huidtype alles
indicatie Aangegeven om de textuur van de huid te perfectioneren, imperfecties te verminderen en een doffe huid te verlichten. Geschikt voor alle huidtypes.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

medische cosmetica voor je huid