hydracream fusion

CLEANSING SOLUTIONS

Balancerende en anti-vervuiling gezichtsreinigende crème-olie. Zorgt voor voeding en hydratatie van de huid en laat een aangenaam zacht gevoel achter. Droge en gevoelige huid.
100 ml

Balancerende en anti-vervuiling gezichtsreinigende crème-olie. Zorgt voor voeding en hydratatie van de huid en laat een aangenaam zacht gevoel achter. Droge en gevoelige huid. VOEDEND, RELIPIDEREND: Rijk aan squalane, een plantaardige olie met een hoge dermaffine, die voeding en elasticiteit geeft met een perfecte opname in het weefsel, zonder vettige resten. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: Een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

squalaan

lactobacillus ferment

urban D-tox

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Verdeel gelijkmatig over een droge huid, laat een paar seconden intrekken en masseer tot de textuur in olie verandert. Spoel met water.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase hygiëne
Huidtype droog
indicatie Op natuurlijke wijze en door omgevingsomstandigheden en individuele gewoonten worden ze afgezet in de hoornlaag: vet, vuil, zweet, verontreinigende stoffen, make-upresten, microben. Deze factoren hebben direct invloed op de huidbalans met de volgende zichtbare gevolgen op de huid: verlies van helderheid en een doffe teint, verstopping van poriën en imperfecties, oxidatie en vroegtijdige veroudering, en ongelijkmatige textuur.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.