hydravital mask

hydraterend masker

MOISTURISING SOLUTIONS

Intensief hydraterend masker voor de droge en vochtarme huid.
100 ml

Intensief hydraterend masker voor de droge en vochtarme huid. INTENSIEVE HYDRATATIE: de combinatie van hyaluronzuur met altviooltricolor-extract zorgt voor een onmiddellijke hoogwaardige hydratatie en een efficiëntere en homogenere hydratatie. HERLIPIDISEREND, VOEDEND: Dankzij arganolie, rijk aan omega 3 en 6, herstelt de huid essentiële lipiden voor haar comfort, evenwicht en goede bescherming. KALMEREND: Panthenol (pro-vitamine B5) zorgt voor een regenererende, verzachtende en anti-roodheidswerking, die schilfering en huidirritatie voorkomt en vermijdt. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

hyaluronzuur

panthenol

lactobacillus ferment

urban D-tox

arganolie

extract van viola tricolor

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing twee keer per week and incidenteel.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock twee keer per week, incidenteel, ochtend and avond.

Breng een royale laag product aan op de eerder gereinigde en droge huid en laat deze 10-15 minuten inwerken. Verwijder het overtollige product met een vochtig sponsje of doekje.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype normaal, droog, gevoelig
indicatie Aangewezen om het gelaat, de hals en het decolleté van een droge, vochtarme huid en een egale huid met een doffe en vermoeide uitstraling te hydrateren, voeden en revitaliseren.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.