De waarde van een fabrikant te zijn

O&O gericht op de continue verbetering van onze formules

Bij mesoestetic Pharma Group produceren we onze eigen producten. Deze differentiële factor is essentieel om de werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen.

De productie van onze producten is mogelijk dankzij drie ontwikkelingsgebieden die worden ondersteund door de eenheid Biotechnologie

Cosmeceutisch en voedingsdomein

Domein dat is ontworpen om een breed scala aan producten voor actuele toepassing te ontwikkelen, zoals: Crèmes, melk, lotions, serums of gels om te reageren op de behoeften van de huid op het gebied van hygiëne, voorbereiding, preventie, behandeling en nabehandeling; evenals producten voor orale toediening in vloeibare vorm, capsules of zakjes.

Domein sanitaire producten

De medisch-esthetische apparatuur en sanitaire producten voor intradermale toediening die op dit gebied zijn ontwikkeld,a bevatten de nieuwste technologieën om de effecten van gezichts- en lichaamsbehandelingen te verbeteren. mesoestetic Pharma Group is de enige Spaanse fabrikant van farmaceutische laboratoria van klasse III medische hulpmiddelen voor intradermale toediening bestemd voor het gebied van esthetische geneeskunde en alle producten die in deze divisie worden ontwikkeld, hebben de overeenkomstige CE-markering van conformiteit, kwaliteitsborging, veiligheid en effectiviteit.

Domein geneesmiddelen

mesoestetic Pharma Group heeft de capaciteit om geneesmiddelen voor plaatselijk gebruik te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van pathologieën die verband houden met huidaandoeningen zoals onder meer depigmentatie, littekens, vascularisatie of dermatitis.

Biotechnologie, Monitoring en observatiecontrole

Deze eenheden werken op een gecoördineerde manier om veiligheids- en werkzaamheidstesten uit te voeren op cosmeceutische producten met behulp van zowel in-vitro- als in-vivo-technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de Biotechnologie-eenheid zijn depigmentatie, anti-aging en lichaamsremodellering. De medische eenheid Monitoring en Observatiecontrole heeft de leiding over een team van internationaal gerenommeerde specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.

We streven kwaliteit niet alleen na via officiële certificaten, maar ook door veeleisende interne criteria

Onze autocriteria van kwaliteit brengen ons ertoe om zorg te dragen voor elk detail in de productieprocessen. Zo werken we de cosmetische lijn uit onder dezelfde controle-eis als de medische lijn; We hebben ook besloten om autonoom te worden door het injectiewater in onze installaties te zuiveren.

Al onze faciliteiten, geautoriseerd door het Spaanse Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, voldoen aan de juiste Europese productienormen en richtlijnen (GMP). Het bedrijf heeft ook certificeringen voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor elk van de uitgevoerde activiteiten: ISO 9001:2015, ISO 22716:2007 en ISO 13485:2016.