volg een opleiding met mesoestetic®

Vanaf het moment dat u deel uitmaakt van het mesoestetic®-universum, staat ons team van specialisten tot uw beschikking om u op te leiden in nieuwe behandelingen, protocollen en trends.

Op het hoofdkantoor van mesoestetic® hebben we bezoek gekregen uit meer dan 55 verschillende landen met als doel om opgeleid te worden. Ons team van experts reist ook naar de landen waar we aanwezig zijn om de nodige opleidingen te geven, zodat we samen kunnen groeien en de sector een impuls geven. Alle schoonheidsspecialisten en medisch-esthetische professionals hebben toegang tot online en offline trainingsprogramma's om hun kennis uit te breiden en hun vaardigheden te verbeteren.

mesoestetic® academy is het geweldige trainingsproject van mesoestetic® dat intussen een referentiekanaal is geworden. Het biedt gratis online training aan schoonheidsspecialisten en medisch-esthetische professionals.

Sinds 2019 hebben we ruim 750 opleidingen verzorgd voor circa 18.500 opdrachtgevers en professionals in de sector.

online, open en gratis opleiding

Bij mesoestetic academy® nodigen we alle geïnteresseerde professionals uit om te leren van referentiespecialisten.
Elke maand worden seminaries over esthetische en medisch-esthetische behandelingen gegeven, waarin de beste experts hun kennis delen over aanbevolen behandelingen, technieken en protocollen voor meerdere indicaties.

We hebben al meer dan 95.000 geregistreerden.

congressen en presentaties

We zijn aanwezig op de belangrijkste congressen en medische bijeenkomsten ter wereld, in elk daarvan hebben we de mogelijkheid om nieuwe behandelingen te presenteren en presentaties te geven met onze eigen onderzoeken.

AAD (Verenigde Staten van Amerika), AMWC (Europa en Latijns-Amerika), CILAD (Latijns-Amerika), DUBAI DERMA (Midden-Oosten en Azië), EADV (Europa), IMCAS (Europa en Latijns-Amerika), SEME (Spanje), SPME (Portugal) en WCD (Wereld) zijn enkele van 's werelds medisch-esthetische evenementen waar mesoestetic sterk aanwezig is.

Word lid van de mesoestetic-opleidingsgemeenschap mesoestetic academy

Als u alles wilt ontdekken dat te maken heeft met de wereld van mesoestetic, en er deel van wenst uit te maken, schrijf ons dan en we nemen snel contact met u op.

IK WIL CONTACT OPNEMEN!