fast skin repair

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Regenererende crème voor de gevoelige en gesensibiliseerde huid.
50 ml

Regenererende crème voor de gevoelige en gesensibiliseerde huid. Bevordert het herstel van de bovenste huidlaag en versterkt de barrièrefunctie, waardoor het comfort, de elasticiteit en de zachtheid worden hersteld.

REGENEREREND: panthenol met erkende regeneratieve werkzaamheid, samen met Centella asiatica en allantoïne, bevorderen het huidherstel en voorkomen irritatie, peeling en roodheid.

HERLIPIDISEREND EN HYDRATEREND: de aanwezigheid van actieve ingrediënten met een hoog lipidenbestanddeel, zoals squaleen, samen met hydraterende actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en ureum, herstellen de balans van de hydrolipidenlaag, beschermen de huid tegen externe agressies en voorkomen uitdroging.

ONTSTEKINGSREMMEND, KALMEREND: moduleert de ontstekingsreactie, waardoor het comfort, de elasticiteit en zachtheid van de huid worden hersteld.

BIO-BALANCERING: de aanwezigheid van een prebioticum, acetyl-heptapeptide-4, bevordert het evenwicht van de microbiota en de aanwezigheid van nuttige bacteriën om de barrièrefunctie en daarmee het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken.

ANTIOXIDEREND: tetrapeptide-2 biedt bescherming tegen oxidatie die wordt geproduceerd door de belangrijkste reactieve soorten door dagelijkse blootstelling aan externe middelen.

acetyltetrapeptide-2 (antioxidant)

acetylheptapeptide-4 (prebioticum)

hyaluronzuur

allantoïne

centella asiatica

squalaan

zoethoutextract

panthenol

ureum

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Twee keer per dag aanbrengen, 's morgens en' s avonds. Aanbrengen na het gebruikelijke concentraat, op een gereinigde en droge huid en inmasseren tot het volledig is opgenomen.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype gevoelig, alles
indicatie Geïndiceerd voor de gevoelige of gesensibiliseerde huid na externe agressies (zon, kou, wind...), evenals na medisch-esthetische behandelingen.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.