couperend cream

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Vochtinbrengende crème die roodheid vermindert en de capillaire fragiliteit versterkt van de huid die vatbaar is voor couperose.
50 ml

Vochtinbrengende crème die de kwetsbaarheid van de haarvaten en roodheid van de gevoelige huid die vatbaar is voor couperose, vermindert. Versterkt de haarvaten, vermindert de intensiteit van roodheid en teleangiëctasie. ANTI-ROODHEID:De combinatie van meliloto-, ruscus-, bosbes-, hesperidine- en escin-extracten oefent een krachtige ontstekingsremmende en vaatbeschermende werking uit, die zichtbare roodheid elimineert en de haarvaten versterkt. Verbetert het uiterlijk van de huid en zorgt voor uniformiteit en gladheid. HYDRATEREND EN HERLIPIDISEREND:rijk aan squalaan en panthenol wat zorgt voor voeding en elasticiteit. Het voorkomt ook schilfering en huidirritatie. BIO-BALANCERING:de aanwezigheid van een prebioticum, acetyl-heptapeptide-4, bevordert het evenwicht van de microbiota en de aanwezigheid van nuttige bacteriën om de barrièrefunctie en daarmee het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. ANTIOXIDEREND:tretrapeptide-2 biedt bescherming tegen oxidatie die wordt geproduceerd door de belangrijkste reactieve soorten door dagelijkse blootstelling aan externe middelen.

acetyltetrapeptide-2 (antioxidant)

acetylheptapeptide-4 (prebioticum)

centella asiatica

escine

squalaan

veenbessenextract

honingklaverextract

extract van ruscus aculeatus

hesperidine

panthenol

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Twee keer per dag aanbrengen, 's morgens en' s avonds. Aanbrengen na het gebruikelijke concentraat, op een gereinigde en droge huid en inmasseren tot het volledig is opgenomen.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype gevoelig
indicatie Aangewezen voor de behandeling van een gevoelige huid die vatbaar is voor couperose. Deze worden gekenmerkt door de aanwezigheid van plaatselijke roodheid en capillaire kwetsbaarheid in gebieden zoals de neusvleugel, neus, wangen en kin, gewoonlijk in de vorm van spinnenwebben of teleangiëctasieën.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.