brightening peel booster

PEELING SOLUTIONS

Vernieuwende gel die een ongelijkmatige teint, pigmentimperfecties en een doffe uitstraling tegengaat.
50 ml

Niet-vette gel met een vernieuwende en verlichtende werking op basis van de synergetische combinatie van glycolzuur en fytinezuur. Het hoge exfoliërende en regenererende vermogen van glycolzuur zorgt voor een zachte peeling, waardoor het stratum corneum wordt verminderd, waardoor de antioxiderende en depigmenterende werking van fytinezuur wordt versterkt. Melanogene activiteit neemt af, waardoor een meer homogene pigmentatie wordt verkregen. brightening peel booster verhoogt de hydratatie van de huid aanzienlijk, activeert de celvernieuwing en helpt laesies en pigmentimperfecties te verminderen. De poriën zijn zichtbaar verminderd, de dyschromie is vervaagd, waardoor de huid helderder en stralender wordt, met een uniforme teint.

fytinezuur

glycolzuur

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing een keer per dag.
Moment van gebruik avond.
Clock een keer per dag, avond.

s Avonds aanbrengen op gelaat, hals en decolleté, op een gereinigde en droge huid, de oogcontour vermijden. Een lichte jeuk kan worden ervaren op het moment van aanbrengen.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype normaal, gemengd
indicatie Aangewezen voor de behandeling van huid met hyperpigmentatie, onregelmatige teint, imperfecties en met tekenen van fotoveroudering.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.