mesoprotech®
sun stick 100

zonnebrandcreme stick

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Stick voor SPF 50 + zonbescherming met herstellende werking, geïndiceerd voor gevoelige gebieden en geschikt voor alle huidtypes. Beschermt de oog- en lipcontouren, evenals littekens en vlekken.
4,5 g

SPF 50 + zonbescherming in stick geïndiceerd voor gevoelige gebieden, oog- en lipcontouren, evenals littekens en vlekken. Met rozenbottelolie om de processen van epidermaal herstel te bevorderen. Praktisch formaat dat het aanbrengen altijd en overal mogelijk maakt. Gemakkelijk aan te brengen zonder vetresten. Dermatologisch getest. Waterbestendig. Oogheelkundig getest. Zonder parfum.

collageen pro-47

mesoprotech® complex

rozenbottel

Toepassingsgebied gelaat and lichaam.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Uitwendig gebruik op het gezicht of lichaam. Elke ochtend aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling aan de zon, op een gereinigde en droge huid. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en hoed, en vermijd de centrale uren van de dag wanneer het zonlicht intenser is (11-16 uur).

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype normaal, gemengd, vet, droog, gevoelig, alles
indicatie Specifiek voor gevoelige zones zoals lippen, oogcontouren, maar ook voor de bescherming van huidvlekken en littekens. Met regenererende eigenschappen. Waterbestendig. Oogheelkundig getest.
Toepassingsgebied gelaat, lichaam
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.