mesoprotech®
melan 130 pigment control

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Zeer hoge zonnebescherming voor huid met pigmentvlekken.
50 ml

Zeer hoge zonnebescherming voor de huid met pigmentimperfecties. Helpt bij het reguleren van de synthese van melanine en biedt een preventieve anti-vlekwerking. De getinte textuur zorgt voor een onmerkbare natuurlijke teint. Waterbestendig.

potassium azelaoyl diglycinate

mesoprotech® complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling, op een gereinigde en droge huid. Het verminderen van de hoeveelheid crème die wordt aangebracht, vermindert het niveau van bescherming tegen de zon aanzienlijk. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Opnieuw aanbrengen is essentieel om het beschermingsniveau en de effectiviteit van de behandeling te behouden. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en een beschermkap en vermijd de centrale uren van de dag, die intenser zijn (11.00 - 16.00 uur). Uitwendig gebruik. Schudden voor gebruik.

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype alles
indicatie Huid met pigmentimperfecties. Een depigmenterende actieve stof helpt de synthese van melanine te reguleren, waardoor de preventieve werking tegen vlekken wordt versterkt. Getinte textuur die een natuurlijke teint geeft en imperfecties verzacht en de teint verenigt.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.