mesoprotech®
mineral fluid

zonnebrandcrème voor de gevoelige huid

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Zonnebrandmiddel voor het gelaat met SPF 50 bescherming en hoge tolerantie voor de gevoelige huid, gesensibiliseerde huid en huid na behandeling. De vloeibare textuur met kleur minimaliseert witte resten.
50 ml

Zonnebrandmiddel met SPF 50 bescherming en hoge tolerantie voor de gevoelige huid, gesensibiliseerde huid en huid na behandeling met uitsluitend minerale filters. De vloeibare textuur met kleur minimaliseert witte resten. De formule bevat prebiotica om de huid weer in evenwicht te brengen en tekenen van gevoeligheid te verminderen. Dermatologisch getest op gevoelige huid. Waterbestendig. Zonder parfum.

collageen pro-47

mesoprotech® complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling, op een gereinigde en droge huid. Het verminderen van de hoeveelheid crème die wordt aangebracht verlaagt het niveau van bescherming tegen de zon aanzienlijk. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Opnieuw aanbrengen is essentieel om het beschermingsniveau en de effectiviteit van de behandeling te behouden. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en een beschermkap en vermijd de centrale uren van de dag, die intenser zijn (11-16 uur). Uitwendig gebruik. Schudden voor gebruik

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype gemengd, vet, gevoelig
indicatie Krachtige SPF 50 zonbescherming met hoge tolerantie voor de gevoelige huid, gesensibiliseerde huid en huid na behandeling. Verzwakt de tekenen van huidgevoeligheid. De formule uitsluitend op basis van fysieke filters zorgt voor extreme dermale tolerantie voor de gevoelige of beschadigde huid. De vloeibare textuur met pigment minimaliseert witte resten die het minerale filter kan achterlaten. Dermatologisch getest op gevoelige huid. Waterbestendig. Zonder parfum.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.