mesoprotech®
light water antiaging veil

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Snel absorberende ultralichte SPF50+ vloeistof voor de normale en gemengde huid die zorgt voor hydratatie en een frisse finish van de huid.
50 ml

Snel absorberende ultralichte SPF50+ vloeistof voor de normale en gemengde huid die zorgt voor hydratatie en een frisse finish van de huid. Beschermt en verbetert type I collageen om fotoveroudering tegen te gaan. Waterbestendig.

hyaluronzuur

collageen pro-47

mesoprotech® complex

organisch silicium

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling, op een gereinigde en droge huid. Het verminderen van de hoeveelheid crème die wordt aangebracht, vermindert het niveau van bescherming tegen de zon aanzienlijk. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Opnieuw aanbrengen is essentieel om het beschermingsniveau en de effectiviteit van de behandeling te behouden. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en een beschermkap en vermijd de centrale uren van de dag, die intenser zijn (11.00 - 16.00 uur). Uitwendig gebruik. Schudden voor gebruik.

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype alles
indicatie Voor de normale en gemengde huid. Ultralichte anti-aging emulsie die een zeer hoge zonnebescherming biedt. Met hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht om de natuurlijke hydratatiefactor van de huid, de elasticiteit en stevigheid van de weefsels te verbeteren en te behouden. Frisse, onmiddellijk geabsorbeerde textuur die een onzichtbare beschermende sluier op de huid creëert.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.