mesoprotech®
melan 130 pigment control

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Zeer hoge zonnebescherming voor huid met pigmentvlekken.
50 ml

Zonnebrandcrème voor het gezicht met kleur en zeer hoge bescherming, geïndiceerd voor de huid met pigmentvlekken. Helpt bij het reguleren van de synthese van melanine en biedt een preventieve werking tegen vlekken. De getinte textuur zorgt voor een onmerkbare natuurlijke teint. Waterbestendig.

kalium-azelaoyldiglycinaat

mesoprotech® complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling, op een gereinigde en droge huid. Het verminderen van de hoeveelheid crème die wordt aangebracht, vermindert het niveau van bescherming tegen de zon aanzienlijk. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Opnieuw aanbrengen is essentieel om het beschermingsniveau en de effectiviteit van de behandeling te behouden. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en een beschermkap en vermijd de centrale uren van de dag, die intenser zijn (11.00 - 16.00 uur). Uitwendig gebruik. Schudden voor gebruik.

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype alles
indicatie Huid met pigmentimperfecties. Een depigmenterende actieve stof helpt de synthese van melanine te reguleren, waardoor de preventieve werking tegen vlekken wordt versterkt. Getinte textuur die een natuurlijke teint geeft en imperfecties verzacht en de teint verenigt.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

mesoprotech® melan 130 pigment control

zonnebrandcrème met kleur voor huid met pigmentvlekken.

hoge bescherming UVB 131 en UVA 67

preventieve werking tegen vlekken

zonnebescherming met kleur

lichte textuur

waterbestendig

Wat is mesoprotech® melan 130 pigment control en zijn voordelen?

mesoprotech® melan 130 pigment control is een getinte zonnebrandcrème voor het gezicht met zeer hoge bescherming, geïndiceerd voor de huid met vlekken

Met hoge UV-bescherming: UVB 131 en UVA 67.
Zorgt voor een egale teint en pigmentopname, en helpt om de bescherming tegen zonnestraling te versterken.

Helpt bij het reguleren van de synthese van melanine en biedt een preventieve werking tegen vlekken, dankzij een specifieke actieve stof.

Lichte textuur geschikt voor alle huidtypes, ideaal om op te nemen in uw dagelijkse routine.
Waterbestendig

belangrijkste ingrediënten van mesoprotech® melan 130 pigment control

MESOPROTECH® COMPLEX

Combineert fysische en chemische filters, die een UVB-bescherming van 131 en een UVA-bescherming van 67 mogelijk maken. Met biologische filters voor bescherming tegen zichtbaar licht en infraroodstraling (HEV+IR).

AZELOGLYCINE

Helpt bij het reguleren van de synthese van melanine en biedt een preventieve werking tegen vlekken,

hoe wordt mesoprotech® melan 130 gebruikt?

voldoende aanbrengen

Breng 2mg/cm² aan, het equivalent van een theelepeltje. Bedek het hele gezicht, de hals en decolleté
Vergeet niet om het 30 minuten voor blootstelling aan de zon aan te brengen.

elke 2 uur opnieuw aanbrengen

Vooral na het baden, afdrogen of zweten.

vermijd de centrale uren van de dag

vaakgestelde vragen over mesoprotech® melan 130 pigment control

kan ik mesoprotech® melan 130 pigment control gebruiken na een behandeling tegen huidvlekken?

Ja, mesoprotech melan 130 pigment control wordt speciaal aanbevolen als hulpstof na professionele depigmentatiebehandelingen. De hoge beschermingsfactor (UVB 131, UVA 67) helpt de gevoelige huid te vrijwaren van de schadelijke effecten van zonnestraling. Dankzij een specifiek actief ingrediënt, remmer van de melaninesynthese, verbetert het ook de preventieve werking tegen onzuiverheden. Op dezelfde manier helpt de gekleurde textuur om de teint uniform te maken, waardoor dyschromie zichtbaar wordt verminderd.

wanneer moet ik een zonnebrandcrème gebruiken?

Het is belangrijk om zich tijdens alle seizoenen van het jaar te beschermen en extra voorzichtig te zijn bij buitenactiviteiten en wanneer de zonnestraling intenser is, zoals op het strand of in het hooggebergte.

moet ik mezelf op bewolkte dagen ook beschermen?

Tot 90% van de UV-stralen gaat door wolken heen. Bewolkte en winderige dagen kunnen een verkeerd beeld geven van de intensiteit van zonnestraling, maar de effecten van straling zijn hetzelfde.

kan ik de zonnebrandcrème van afgelopen zomer gebruiken?

Het wordt afgeraden om een zonnebrandcrème te gebruiken na het verstrijken van de tijd na opening van de verpakking, dat wil zeggen na de in de PAO aangegeven maanden. De PAO (Period After Opening) is een pictogram op de verpakking dat aangeeft hoeveel maanden het product zich in optimale staat bevindt sinds de opening. Zodra deze tijd is verstreken, neemt de beschermende werkzaamheid af.