mesoprotech®
mineral matt antiaging fluid

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Anti-verouderingsvloeistof SPF 50+ met hoge dermale tolerantie voor de gemengde, vette en gevoelige huid, die de huid een matte, glansvrije finish geeft.
50 ml

Anti-verouderingsbescherming SPF 50+ met hoge dermale tolerantie voor de gemengde, vette en gevoelige huid, die de huid een matte, glansvrije finish geeft. Waterbestendig en niet-comedogeen.

collageen pro-47

mesoprotech® complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing driemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag and namiddag.
Clock driemaal per dag, ochtend, middag and namiddag.

Aanbrengen in voldoende hoeveelheid (2 mg/cm2 huid) een half uur voor blootstelling, op een gereinigde en droge huid. Het verminderen van de hoeveelheid crème die wordt aangebracht, vermindert het niveau van bescherming tegen de zon aanzienlijk. Bij directe blootstelling aan de zon elke 2 uur opnieuw aanbrengen, vooral na het afdrogen met een handdoek, na het baden of bij zweten. Opnieuw aanbrengen is essentieel om het beschermingsniveau en de effectiviteit van de behandeling te behouden. Draag in geval van directe blootstelling aan de zon een bril en een beschermkap en vermijd de centrale uren van de dag, die intenser zijn (11.00 - 16.00 uur). Uitwendig gebruik. Schudden voor gebruik.

Merk mesoprotech®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase bescherming
Huidtype gemengd, vet, gevoelig
indicatie Voor de normale, gemengde en vette huid. Lichte anti-aging emulsie die een zeer hoge zonnebescherming biedt. De formule op basis van fysieke filters zorgt voor extreme dermale tolerantie voor de gevoelige of beschadigde huid. De textuur geeft een poederachtige finish op de huid en absorbeert overtollige olie en glans, waardoor het geschikt is voor de vette en acne-gevoelige huid. Niet comedogeen.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.