cosmelan®
home pack

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Thuispakket van de cosmelan®-methode. Het bevat de producten om de thuisbehandeling van de cosmelan® professionele methode te volgen en de depigmenterende werking te voltooien bij het verwijderen en/of verminderen van melanische vlekken.
Pak

Thuispakket van de cosmelan®-methode. Het bevat de producten om de thuisbehandeling van de cosmelan® professionele methode te volgen en de depigmenterende werking te voltooien bij het verwijderen en/of verminderen van melanische vlekken. Verzacht vlekken continu en reguleert de overproductie van melanine om te voorkomen dat het op de lange termijn opnieuw verschijnt. Het pakket bevat: - cosmelan 2: gezichtscrème voor het verminderen en/of verwijderen van melaninevlekken. - melan recovery: balsem met een kalmerende en herstellende werking. - melan 130 pigment control: getinte zonnecrème met zeer hoge bescherming. Klik op deze link als u geïnteresseerd bent in cosmelan®-behandeling of ontdek alle depigmentatie-oplossingen.

Toepassingsgebied gelaat.
Merk cosmelan®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie aanbevolen om de depigmenterende werking van de cosmelan esthetische behandeling te voltooien bij het verwijderen en/of verminderen van melanische vlekken. Vlekken zijn een veel voorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Het is een verdonkering van de huid veroorzaakt door een overproductie van pigment of melanine die zich ongelijk op de huid ophoopt. Deze overproductie reageert op een wijziging van bepaalde cellulaire mechanismen die een overmaat aan pigment veroorzaken. Het is een relevante zorg, ongeacht de huidskleur, zowel vanwege de esthetische aantasting als vanwege het negatieve effect op psycho-emotioneel niveau.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.