dermamelan® intimate
depigmenterende behandeling intieme zone

PIGMENT CONTROL INTIMATE SOLUTIONS

Depigmentatiemethode die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van cutane hyperpigmentatie in de genito-perineale en perianale gebieden, mons pubis, binnenkant van de dijen en liezen.
Pak

dermamelan® intimate is de medische depigmentatiemethode die speciaal is geïndiceerd voor de buitenkant van de intieme zone, de binnenkant van de dijen en de lies. Deze oplossing is uniek vanwege haar dubbele werking: zowel corrigerend als regulerend. Ze verzacht pigmentvlekken op korte en lange termijn en verbetert de kwaliteit, turgor en het uiterlijk van de intieme zone. Hoge huidtolerantie van de intieme zone.

De online verkoop van dit product is niet toegestaan, het moet in de kliniek worden aangebracht. Meer informatie vindt u in uw mesoestetic®-centrum.

azelaïnezuur

ferulinezuur

fytinezuur

kojiczuur

melkzuur

salicylzuur

niacinamide

extracto de raíz de glycyrrhiza

azeloglicina

De dermamelan intimate-methode bestaat uit een 2-fasen protocol: Intensieve depigmentatie in de kliniek, gevolgd door een thuisbehandeling voor regulering van de hyperpigmentatie.

fase in kliniek Aanbrengen in de kliniek van een peeling en masker voor een intensieve depigmenterende werking. De patiënt haalt het product thuis eraf op het door de professional aangegeven tijdstip. De behandeling geeft geen ongemak en is perfect verenigbaar met de normale activiteiten gedurende de volgende dagen. Volg de richtlijnen en aanbevelingen van de professional.

fase thuis 48 uur na voltooiing van het protocol in de kliniek dient dermamelan intimate gel 's nachts te worden aangebracht, volgens de richtlijnen en aanbevelingen van de professional. Follow-up van de thuisbehandeling is essentieel om de doelstelling van depigmentatie op korte en lange termijn te bereiken.

De online verkoop van dermamelan intimate pack is niet toegestaan. Thuis niet van toepassing. Het moet altijd worden uitgevoerd onder toezicht van een professional in een erkend centrum.

Huidtype alles.
Toepassingsgebied intiem.
Bezorgdheid vlekken en hyperpigmentatie.

Informatie over de behandeling

Geïndiceerd om hyperpigmentaties van de huid aan de buitenkant van de intieme zone, de binnenkant van de dijen en de lies te verminderen.

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.