skin balance

serum voor gevoelige huid

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Intensief concentraat met kalmerende werking voor de gevoelige en overgevoelige huid. Versterkt het afweersysteem, de microbiota en de barrièrefunctie van de huid.
30 ml

Concentraat met kalmerend effect en hoge huidtolerantie. Verzacht verschijnselen die verband houden met een gevoelige en overgevoelige huid, plaatselijke roodheid, jeuk en irritatie. Met antioxidanten en herbalancerende ingrediënten die de balans van de microbiota bevorderen en het natuurlijke afweersysteem van de huid versterken. KALMERENDE WERKING: dankzij de combinatie en synergie van actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgt het voor een onmiddellijke kalmerende werking en vermindert het roodheid. REGENERATIEVE WERKING: panthenol stimuleert samen met extract van aloë vera en calendula de celvernieuwingsprocessen om de huid en haar barrièrefunctie te versterken. BIO-BALANCERING: de aanwezigheid van een prebioticum bevordert het evenwicht van de microbiota en de aanwezigheid van nuttige bacteriën om het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken. ANTIOXIDANT: tetrapeptide-2 biedt bescherming tegen oxidatie die wordt geproduceerd door de belangrijkste reactieve soorten door dagelijkse blootstelling aan externe middelen.

aloë vera

extract van rhodosorus marinus

extract van saffraanbloem

panthenol

extract van purpureazaad

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Elke dag in de ochtend en avond. - Breng dagelijks 3-4 druppels aan op de gereinigde en droge huid van het gelaat, 's ochtends en' s avonds vóór de gebruikelijke behandelings- of zonnebrandcrème, met een zachte massage tot volledige absorptie. Niet spoelen.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype gevoelig
indicatie Vooral aanbevolen om de reactieve manifestaties die typisch zijn voor een gevoelige en overgevoelige huid te verminderen, zoals plaatselijke roodheid, irritatie, branderig gevoel en jeuk.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.