resurfacing peel booster

PEELING SOLUTIONS

Niet-vette gel met hertexurerende en anti-aging werking. De formule combineert het exfoliërende en regenererende vermogen van glycolzuur met de sterk keratolytische en talgregulerende werking van salicylzuur. Vergemakkelijkt het verwijderen van onzuiverheden en dode cellen, waardoor overtollig talg wordt genormaliseerd. resurfacing peel booster stimuleert celvernieuwingsmechanismen en activeert collageen- en elastinesynthese, verbetert de elasticiteit en vermindert rimpels. Perfectioneert het huidreliëf en verkleint de poriën, waardoor een zichtbaar helderdere, stralendere en matte teint ontstaat.

glycolzuur

salicylzuur

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing een keer per dag.
Moment van gebruik avond.
Clock een keer per dag, avond.

s Avonds aanbrengen op gelaat, hals en decolleté, op een gereinigde en droge huid, de oogcontour vermijden. Een lichte jeuk kan worden ervaren op het moment van aanbrengen. Niet aanbrengen op wonden en/of bij huidirritaties.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype normaal, gemengd, vet
indicatie Aanbevolen voor de behandeling van de vette, acnegevoelige en seborrheïsche huid, met puistjes en/of actinische hyperkeratose. Vermindert het optreden van comedonen en folliculaire verstopping.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

medische cosmetica voor je huid