medische oplossingen

soluciones medicas

de meest effectieve oplossing

Deze behandelingen worden uitgevoerd door medisch-esthetische specialisten, dermatologen en gynaecologen in het kader van esthetische gynaecologie. Ze corrigeren gezichtsproblemen en veranderingen van het silhouet en de intieme zone op een diepgaande en effectieve manier.

Het gaat om minimaal- of niet-invasieve procedures, met snel herstel en zonder ziekenhuisopname.
Bij mesoestetic® hebben we verschillende oplossingen:

depigmenterende middelen

We bieden de medische professional een reeks depigmenterende oplossingen en de klinische kennis en de nodige protocollen die nodig zijn om elk type hyperpigmentatie van de huid te kunnen behandelen met maximale efficiëntie, veiligheid en patiënttevredenheid.

hyaluronzuurfillers

mesoestetic® biedt een reeks volledig verknoopte dermale vullers op basis van hyaluronzuur voor een grote veelzijdigheid, duurzaamheid en klinische veiligheid.

peelings

mesopeel® is een breed assortiment chemische peelings voor de professionele behandeling van diverse huidimperfecties. Een compleet assortiment om chemo-scrubs van verschillende aard, pH en actieve stoffen te combineren en op verschillende diepten te werken.

intradermale middelen

mesohyal® is het breedste assortiment oplossingen voor intradermale toediening (klasse III) met CE-markering, 13 om de belangrijkste imperfecties in het gezicht, het haar en het lichaam te bestrijden.

acne

De acnelan-methode omvat de oplossingen die zijn ontwikkeld voor de controle van de acne-gevoelige en vette huid. Ze bestaat uit een intensieve behandeling bij de specialist, aangevuld met een reeks thuisproducten.

intimate

mesoestetic biedt gynaecologisch-esthetische behandelingen aan om de functionaliteit, het comfort en het uiterlijk van de intieme zone te herstellen en zo de kwaliteit van leven bij vrouwen te verbeteren.

Het is erg belangrijk dat u een vertrouwde arts vindt die uw zorgen en uw geval analyseert, en die de meest geschikte behandelingen voor u voorstelt..