melan tran3x
gel cream

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Depigmenterende crème voor dagelijks gebruik die geleidelijk inwerkt op epidermale vlekken om een homogenere huidskleur te geven.
50 ml

melan tran3x is het depigmenterende programma van de nieuwste generatie met tranexaminezuur dat pigmentvlekken helpt corrigeren. Combineert een concentraat en een crèmegel. - melan tran3x concentrate. Intensief depigmenterend middel dat inwerkt op overtollige epidermale pigmentatie, waardoor donkere vlekken zichtbaar worden verminderd. (niet inbegrepen) - melan tran3x gel cream. Depigmenterende crème die geleidelijk werkt om een meer homogene huidtint te geven.

tranexaminezuur

hydroxyzuurcomplex

niacinamide

tyr control complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Uitwendig gebruik. Gebruik dagelijks, 's ochtends en' s avonds. Breng 3-4 druppels melan tran3x concentrate aan op een gereinigde, droge en intacte huid en verdeel gelijkmatig. Vervolgens melan tran3x gel cream aanbrengen en inmasseren tot het volledig is opgenomen. Niet spoelen. Breng bij directe blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème met een zeer hoge beschermingsgraad aan en beperk het gebruik van melan tran3x concentrate alleen 's nachts.

Merk melan tran3x
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Aangegeven om pigmentimperfecties van welke oorsprong dan ook te verminderen. Geschikt voor alle huidtypes. Geschikt na professionele depigmentatiebehandelingen om de resultaten te verbeteren en te behouden en herpigmentatie te voorkomen.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.