melan tran3x
concentrate

serum tegen vlekken

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Intensief depigmenterend concentraat dat inwerkt op overtollige epidermale pigmentatie, waardoor donkere vlekken zichtbaar worden verminderd.
30 ml

melan tran3x is het depigmenterende gamma van de nieuwste generatie met tranexaminezuur dat pigmentvlekken helpt corrigeren. Combineer een concentraat en een crèmegel. melan tran3x concentrate. Intensief depigmenterend middel dat inwerkt op overtollige epidermale pigmentatie, waardoor donkere vlekken zichtbaar worden verminderd.melan tran3x gel creme. Depigmenterende crème die geleidelijk werkt om een meer homogene huidtint te geven.

tranexaminezuur

enzymzuurcomplex

niacinamide

tyr control complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Uitwendig gebruik. Gebruik dagelijks, 's ochtends en' s avonds. Breng 3-4 druppels melan tran3x concentrate aan op een gereinigde, droge en intacte huid en verdeel gelijkmatig. Vervolgens melan tran3x gel cream aanbrengen en inmasseren tot het volledig is opgenomen. Niet spoelen. Breng bij directe blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème met een zeer hoge beschermingsgraad aan en beperk het gebruik van melan tran3x concentrate alleen 's nachts.

Merk melan tran3x
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Aangegeven om pigmentimperfecties van welke oorsprong dan ook te verminderen. Geschikt voor alle huidtypes. Geschikt na professionele depigmentatiebehandelingen om resultaten en repigmentatie te verbeteren en te behouden.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.