dermamelan®

dermamelan®

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

De unieke en innovatieve formule verwijdert bestaande vlekken veilig en effectief

depigmentatiespecialisten

Bij mesoestetic® zijn we experts in depigmentatie. Meer dan 30 jaar onderzoek op dit gebied en de ervaring van duizenden patiënten over de hele wereld, maken ons tot een referentie.

innovatie ondersteund door twee patenten

Onze kennis, samen met de toepassing van nieuwe technologieën in deze ontwikkeling, heeft ons in staat gesteld om twee nieuwe patenten te presenteren die het ongekende karakter van dermamelan® garanderen.

uitstekende klinische resultaten

dermamelan® is getest op alle soorten onzuiverheden en vertoon een hoge mate van werkzaamheid en veiligheid bij alle soorten huidvlekken.

hoge patiënttevredenheid

Een vooruitstrevende behandeling die vanaf de eerste weken zichtbaar resultaat biedt en de uniformiteit en kwaliteit van de huid op lange termijn behoudt.

dermamelan® beoordelingen

De resultaten van onze patiënten zijn het beste bewijs van de werkzaamheid ervan

na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
dermamelan

Wat is de dermamelan®-methode en hoe werkt het?

dermamelan® is de medische depigmentatiemethode die werkt door vlekken geleidelijk en effectief te verwijderen door in te werken op het pigment dat zich op het huidoppervlak heeft opgehoopt en op de celwortel van het probleem, voor een completer en langduriger resultaat.

De behandeling bestaat uit een eerste consultatie en een maandenlange thuisbehandeling.

In consultatie: Na een juiste diagnose begint de behandeling met een eerste sessie in een medische praktijk. Een enkele sessie in de cabine waar de esthetische professional het intensieve depigmenterende actiemasker aanbrengt.

thuis: Ga thuis verder met de thuisbehandeling. Het bestaat uit de dagelijkse toepassing gedurende 4 maanden van cosmetische producten die complementair zijn aan de methode, gericht op een contivoortdurende ue depigmenterende werking en een langdurige regulatie van pigmentoverproductie.

*Het is essentieel dat de behandeling plaatsvindt in een erkend centrum met de follow-up van een professional om de authenticiteit, effectiviteit en veiligheid van de behandeling te garanderen.

mesoestetic dermamelan

Meer weten over vlekken?

Vlekken is een veel voorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Het is een verdonkering van de huid veroorzaakt door een overproductie van pigment of melanine die zich ongelijk op de huid ophoopt. Deze overproductie reageert op een wijziging van bepaalde cellulaire mechanismen die een overmaat aan pigment veroorzaken.

Er zijn verschillende soorten vlekken die van elkaa verschillen door hun oorsprong en hun verspreiding op de huid. Ze kunnen verschijnen als gevolg van talrijke triggers, waarvan de belangrijkste onbeschermde zonnestraling is, er zijn ook andere, zoals genetische aanleg, ontstekingsprocessen, hormonale veranderingen, sommige fotosensibiliserende geneesmiddelen zoals orale anticonceptiva of sommige ontstekingsremmende geneesmiddelen, antibiotica enz.

Het is een complex probleem en in veel gevallen zijn ze resistent tegen veel medisch-esthetische behandelingen. Om een effectief en langdurig resultaat te bereiken, zonder terugval, is het noodzakelijk om het opgehoopte pigment dat zichtbare verdonkering veroorzaakt te elimineren, maar de cellulaire oorsprong van de pathologie moet ook worden behandeld om de overproductie van melanine te stoppen en zo te voorkomen dat de vlekken opnieuw verschijnen.

Alle producten
 • dermamelan® home pack

  Thuispakket van de dermamelan®-methode. Het bevat de producten om de thuisbehandeling van de dermamelan® medische methode te volgen en de depigmenterende werking te voltooien bij het verwijderen en/of verminderen van melanische vlekken.

  dermamelan®

  home pack

  PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

  Toepassingsgebied gelaat
  Huidtype alles
  formaat Pak
  View product
 • dermamelan® medische depigmenterende behandeling

  Een wereldwijde medische referentiebehandeling voor depigmentatie. De unieke en innovatieve formule verwijdert bestaande vlekken veilig en effectief, het voorkomt ook dat ze opnieuw verschijnen, waardoor de resultaten op lange termijn behouden blijven.

  dermamelan®

  medische depigmenterende behandeling

  PIGMENT CONTROL PROFESSIONAL SOLUTIONS

  Toepassingsgebied gelaat
  Huidtype alles
  formaat
  View product
 • dermamelan® treatment

  dermamelan treatment is de crème voor thuisgebruik waarvan de belangrijkste actie de verlichting en controle van melaninevlekken op het gelaat is.

  dermamelan®

  treatment

  PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

  Toepassingsgebied gelaat
  Huidtype alles
  formaat 30 g
  View product

veelgestelde vragen over dermamelan®

Wat zijn de voordelen tegenover andere depigmenterende behandelingen?

Andere behandelingen zoals laser of peeling hebben een corrigerende werking op de vlekken, door het pigment dat zich in de huid heeft opgehoopt te verwijderen, maar kunnen niet voorkomen dat ze terugkomen. dermamelan® heeft een dubbele werking, corrigerend maar ook regulerend, om de oorsprong van het probleem te behandelen en de overproductie van pigment onder controle te houden en zo te voorkomen dat het opnieuw verschijnt.

Is het een volledig pijnloze behandeling?

Het is een proces waarbij de huid geleidelijk en gecontroleerd volledig wordt vernieuwd. Tijdens de beginfase en na de behandeling bij de specialist is de huid rood en kunt u het warm hebben, maar dit zijn milde en verwachte sensaties die na 24-48 uur verdwijnen. Tijdens de thuisfase is het normaal om een lichte peeling te vertonen en soms kunt u ook enige gevoeligheid waarnemen. Deze effecten verdwijnen met het gebruik van thuisproducten die door uw specialist worden aanbevolen.

Past een behandeling bij mijn gebruikelijke bezigheden?

Omdat het een plaatselijke behandeling betreft, is het niet invasief. De verschijnselen die ermee verband houden, verhinderen niet dat u een normaal leven kunt blijven leiden. Het is echter noodzakelijk om de nodige dagelijkse gewoonten aan te nemen om de cosmetische richtlijnen voor thuis te volgen en blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te vermijden.

Zullen de vlekken volledig en voor altijd verdwijnen?

De vlekken vervagen zeer sterk, maar waar er een vlek was, is er altijd de neiging dat ze opnieuw verschijnt. Om deze reden is het constante gebruik van specifieke zonbescherming die herpigmentatie voorkomt essentieel. Daarnaast is het bij bepaalde complexere hyperpigmentaties aan te raden om, naar goeddunken van uw specialist, thuis een applicatieschema aan te houden als onderhoud.

Wat is het beste moment om de behandeling uit te voeren?

Voor het best mogelijke resultaat is het ideale moment na het zomerseizoen, om directe en intense zonnestraling tijdens de behandeling te vermijden. In bepaalde gebieden waar straling onvermijdelijk is, wordt aanbevolen om directe blootstelling te vermijden, een hoofddeksel te dragen en geschikte specifieke bescherming tegen licht te gebruiken.

Wat zijn de bijwerkingen van dermamelan®?

Bij correct gebruik onder toezicht van een professional zouden er geen bijwerkingen mogen optreden. dermamelan® is een plaatselijke behandeling en daarom is het minimaal invasief, het belet u niet om een normaal leven te blijven leiden. Tijdens de beginfase en na de behandeling in het centrum kan de huid enige irritatie en roodheid vertonen, een volkomen normaal en te verwachten resultaat dat na enkele dagen zal verdwijnen. Tijdens de thuisfase is het normaal om lichte schilfering en gevoeligheid te ervaren, symptomen die verdwijnen met het gebruik van door de specialist aanbevolen thuisproducten.

Wanneer zie je de resultaten van dermamelan®?

De meest significante verandering treedt enkele weken na het aanbrengen van het masker in het centrum op: een verbetering van de textuur van de huid en een afname van de kleur van de vlek kunnen worden waargenomen. Dit komt doordat tijdens deze periode melanine geleidelijk wordt geëlimineerd uit de buitenste lagen van de huid. De behandeling moet echter gedurende de volledige 4 maanden worden voortgezet, omdat het niet voldoende is om de opgehoopte melanine te elimineren maar wel de overproductie moet worden geregeld.

Wat zijn de ingrediënten van dermamelan®?

De nieuwe formule van dermamelan®, is een geavanceerde behandeling met 2 patenten die exclusief ontwikkeld zijn door mesoestetic®. Dit maakt een maximale efficiëntie bij de correctie en regeling van hyperpigmentatie mogelijk en een effectieve behandeling van de meest hardnekkige vlekken:

(Syn)pigmentarget: een complex van 3 actieve stoffen met synergetische werking bij de remming van het regulatieproces van pigmentsynthese.

Melaphennone: directe werking met vermindering van de overproductie van pigment in de melanocyt (cel die verantwoordelijk is voor de synthese van melanine).

Wat is het belangrijkste verschil tussen cosmelan® en dermamelan®?

Beide zijn depigmenterende behandelingen die uitstekende resultaten opleveren, maar cosmelan® is een esthetische behandeling, terwijl dermamelan® een behandeling is die de supervisie en controle van een arts vereist. De nieuwe dermamelan® is een geavanceerde behandeling die dankzij de ontwikkeling van een innovatieve formule twee patenten heeft. Dit maakt een completere en effectievere werking mogelijk om ernstige en hardnekkige vlekken te behandelen. Deze innovatie heeft geleid tot een efficiënter en comfortabeler protocol, met resultaten na 4 maanden behandeling.