hydratonic mist

CLEANSING SOLUTIONS

Hydraterende gezichtstonerspray, evenwichtig en anti-vervuiling voor alle huidtypes. 
125 ml

Hydraterende gezichtstonerspray, evenwichtig en anti-vervuiling voor alle huidtypes. Volledige gezichtshygiëne en verbetert de balans van de huidmicrobiota. HYDRATEREND, REGENEREREND, VERZACHTEND: De formule combineert de hydraterende en verzachtende werking van rozenwater met panthenol (pro-vitamine B5) voor een regenererende en verzachtende werking die de huid comfort geeft. BIO-BALANCERENDE WERKING: Een postbiotisch actief, Lactobacillus Ferment, verkregen door de fermentatie van een bacterie, bevordert het evenwicht van de microbiota om de huidbarrièrefunctie in optimale omstandigheden te versterken en te behouden. ANTI-VERONTREINIGINGSWERKING: Een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, biedt een dubbele werking op de effecten van vervuiling op de huid: aan de ene kant zorgt het voor de verwijdering van vervuilende deeltjes die op de huid worden afgezet en aan de andere kant vermindert het oxidatieve stress die de huidveroudering versnelt.

rozenwater

panthenol

lactobacillus ferment

urban D-tox

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Spray na de reiniger op het gezicht van ongeveer 15-20 cm afstand. Verwijderen met behulp van een wattenschijfje of tissue.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase hygiëne
Huidtype alles
indicatie Op natuurlijke wijze en door omgevingsomstandigheden en individuele gewoonten worden ze afgezet in de hoornlaag: vet, vuil, zweet, verontreinigende stoffen, make-upresten, microben. Deze factoren hebben direct invloed op de huidbalans met de volgende zichtbare gevolgen op de huid: verlies van helderheid en een doffe teint, verstopping van poriën en imperfecties, oxidatie en vroegtijdige veroudering, en ongelijkmatige textuur.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

medische cosmetica voor je huid