hydratatie

hydratatie

MOISTURISING SOLUTIONS

Een assortiment dat is samengesteld om uitdroging te voorkomen en zich aanpast aan de behoeften van elk huidtype.

Geformuleerd om uitdroging te voorkomen

Gebrek aan hydratatie is een voorbijgaande toestand van de huid die van invloed kan zijn op alle huidtypes (droog, vettig en gecombineerd) en wordt gekenmerkt door onvoldoende aanwezigheid van water in de opperhuid.

Water is een van de belangrijkste componenten van de huid. Het geeft het turgor, elasticiteit en helpt de integriteit van de barrièrefunctie en dus de beschermende functie te behouden. In optimale omstandigheden bevindt zich tussen de 10% -20% water in de meest oppervlakkige laag van de huid, het stratum corneum, maar wanneer de natuurlijke mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het op peil houden van de hydratatie van de huid worden veranderd door factoren zoals; Leeftijd, stress, hormonale veranderingen, omgevingsfactoren, enz. zorgt dit ervoor dat de huid doffer wordt, een ongelijkmatige textuur heeft, strak staat en meer uitgesproken rimpels verschijnen en zelfs schilfers en huidgevoeligheid optreden.

mesoestetic® heeft een reeks oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan hydratatie, moisturising solutions. Als resultaat van het begrijpen van alle mechanismen die betrokken zijn bij het hydratatieproces van de huid, bieden we oplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van elk huidtype om uitdroging te voorkomen en de huid in optimale functionele en uiterlijke omstandigheden te houden.

bekijk meer