hydra-vital light

MOISTURISING SOLUTIONS

Verfrissende en revitaliserende hydraterende gel-crème. Het biedt hydratatie op korte en lange termijn en beschermt tegelijkertijd tegen externe agressies, zoals vervuiling. Geeft een gevoel van frisheid, zachtheid en onmiddellijk comfort. Voor de normale, gemengde en vette huid.
50 ml

Verfrissende en revitaliserende hydraterende gel-crème. Het biedt hydratatie op korte en lange termijn en beschermt tegelijkertijd tegen externe agressies, zoals vervuiling. ONMIDDELLIJKE EN LANGDURIGE HYDRATATIE: de combinatie van verknoopt HA, met een hoog en gemiddeld molecuulgewicht, maakt onmiddellijke en langdurige hydratatie mogelijk, geeft helderheid, onmiddellijke zachtheid aan het gelaat en voorkomt uitdroging. ANTI-VERONTREINIGING, ANTIOXIDEREND: een biotechnologische actieve stof, Urban D-tox, creëert enerzijds een beschermende laag die de aanhechting van vervuilende deeltjes op de huid voorkomt en anderzijds beschermt tegen oxidatieve stress. BARRIÈREFUNCTIE: een polysacharide van plantaardige oorsprong stimuleert de vorming van moleculen die de barrièrefunctie helpen versterken en zo transepidermaal vochtverlies voorkomen.

hyaluronzuur

urban D-tox

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Aanbrengen op gelaat, hals en decolleté en licht inmasseren. Voor dagelijks gebruik 's morgens en' s avonds, na het reinigen en tonifiëren van de huid.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype normaal, gemengd, vet
indicatie Hydraterende en anti-verouderingsbehandeling voor dagelijks gebruik voor gelaat, hals en decolleté.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.