hydra-vital factor k

MOISTURISING SOLUTIONS

Rijke crème met hydraterende en voedende werking met vitamine E voor de normale en droge huid. Het herstelt de niveaus van hydratatie en voeding die nodig zijn om de hydrolipidenmantel te herstellen, terwijl het beschermt tegen externe agressies die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering. Het resultaat is een gehydrateerde, gladde, elastische en beschermde huid.
50 ml

Rijke crème met hydraterende en voedende werking met vitamine E voor de normale en droge huid.  DIEPE HYDRATATIE: een ultrahydraterend complex waarvan de samenstelling sterk lijkt op de natuurlijke hydratatiefactor (aminozuren, ureum, allantoïne en melkzuur) helpt de hydrolipidenlaag te herstellen en te versterken, waardoor de hydratatie gedurende de dag op peil blijft. ANTIOXIDERENDE, BESCHERMENDE WERKING: de aanwezigheid van alfa-tocoferol (vitamine E), oefent een antioxiderende werking uit die de huid beschermt tegen de vorming van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor het versnellen van huidveroudering.

melkzuur

allantoïne

ureum

vitamine E

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Breng 's morgens en' s avonds aan op de gereinigde huid van gelaat, hals en decolleté met zachte cirkelvormige massages totdat het product volledig is opgenomen.

Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype normaal, droog
indicatie Hydratatie en voeding van gelaat, hals en decolleté. Houdt de huid glad en elastisch. Bescherming tegen vrije radicalen dankzij de antioxiderende kracht, die vroegtijdige huidveroudering vertraagt.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.