ha densimatrix

MOISTURISING SOLUTIONS

Hyaluronzuurserum of -concentraat dat zorgt voor een hydraterende, anti-aging en vullende werking. Helpt de hydratatie en een "dewy" huid te stimuleren, uitdroging te voorkomen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Het maakt het mogelijk om imperfectiesals gevolg van het verouderingsproces, zoals rimpels, fijne lijntjes, gebrek aan elasticiteit en stevigheid, te verzachten en te corrigeren. Geschikt voor alle huidtypes.
30 ml

Intensief serum of concentraat dat hyaluronzuur combineert in verschillende moleculaire structuren voor penetratie op verschillende niveaus. Biedt anti-aging en vullende werking. Alle huidtypen. HYDRATIE OP MEERDERE NIVEAUS: bevat ha densimatrix complex, een combinatie van HA (cross-linked, high, medium en low) voor langdurige diepe hydratatie. BESCHERMENDE WERKING: de werking van het anti-hyaluronidase complex beschermt de afbraak van HA en blokkeert de werking die wordt veroorzaakt door externe agressies. VERSTEVIGENDE EN ANTI-VEROUDERINGSWERKING: anti-aging pro-complex, bevordert de synthese van collageen en elastine om de huid stevigheid en elasticiteit te geven. Klik op deze link als u geïnteresseerd bent in alle anti-aging producten.

hyaluronzuur

antiaging pro complex

anti-hyaluronidasecomplex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Uitwendig gebruik. Breng 3-4 druppels ha densimatrix aan op een eerder gereinigde en droge huid en masseer tot het volledig is geabsorbeerd. Het moet worden aangebracht vóór de gebruikelijke behandelcrème of zonnebescherming, de ultralichte textuur maakt het compatibel met elke aanvullende behandeling. Niet spoelen.

Merk ha densimatrix
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Dagelijkse hydraterende anti-verouderingsbehandeling voor alle huidtypes. Helpt de hydratatie en een "glowing" huid te stimuleren, uitdroging te voorkomen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Het maakt het mogelijk om imperfecties als gevolg van het verouderingsproces, zoals rimpels, fijne lijntjes, gebrek aan elasticiteit en stevigheid, te verzachten en te corrigeren. Vooral aanbevolen na medisch-esthetische behandelingen van injectie van vrij of verknoopt hyaluronzuur, om de verkregen resultaten te verbeteren en langer te behouden.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.