ha densimatrix

serum met hyaluronzuur

MOISTURISING SOLUTIONS

Hyaluronzuurserum of -concentraat dat zorgt voor een hydraterende, anti-aging en vullende werking. Helpt de hydratatie en een "dewy" huid te stimuleren, uitdroging te voorkomen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Het maakt het mogelijk om imperfectiesals gevolg van het verouderingsproces, zoals rimpels, fijne lijntjes, gebrek aan elasticiteit en stevigheid, te verzachten en te corrigeren. Geschikt voor alle huidtypes.
30 ml

Intensief serum of concentraat dat hyaluronzuur combineert in verschillende moleculaire structuren voor penetratie op verschillende niveaus. Biedt anti-aging en vullende werking. Alle huidtypen. HYDRATIE OP MEERDERE NIVEAUS: bevat ha densimatrix complex, een combinatie van HA (cross-linked, high, medium en low) voor langdurige diepe hydratatie. BESCHERMENDE WERKING: de werking van het anti-hyaluronidase complex beschermt de afbraak van HA en blokkeert de werking die wordt veroorzaakt door externe agressies. VERSTEVIGENDE EN ANTI-VEROUDERINGSWERKING: anti-aging pro-complex, bevordert de synthese van collageen en elastine om de huid stevigheid en elasticiteit te geven. Klik op deze link als u geïnteresseerd bent in alle anti-aging producten.

hyaluronzuur

antiaging pro complex

anti-hyaluronidasecomplex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Uitwendig gebruik. Breng 3-4 druppels ha densimatrix aan op een eerder gereinigde en droge huid en masseer tot het volledig is geabsorbeerd. Het moet worden aangebracht vóór de gebruikelijke behandelcrème of zonnebescherming, de ultralichte textuur maakt het compatibel met elke aanvullende behandeling. Niet spoelen.

Merk ha densimatrix
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Dagelijkse hydraterende anti-verouderingsbehandeling voor alle huidtypes. Helpt de hydratatie en een "glowing" huid te stimuleren, uitdroging te voorkomen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Het maakt het mogelijk om imperfecties als gevolg van het verouderingsproces, zoals rimpels, fijne lijntjes, gebrek aan elasticiteit en stevigheid, te verzachten en te corrigeren. Vooral aanbevolen na medisch-esthetische behandelingen van injectie van vrij of verknoopt hyaluronzuur, om de verkregen resultaten te verbeteren en langer te behouden.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

ha densimatrix

concentraat van multimoleculair hyaluronzuur

+65%

verhoogde HA-synthese (1)

+45%

verhoogde elastinesynthese (2)

-25 %

remming van HA-afbraak (3)

+80%

meer gehydrateerde huid (5)

+78 %

vermindering van de rimpels (5)

wat is ha densimatrix en welke voordelen heeft het?

Uitdroging van de huid is een van de factoren die een rol spelen bij het verschijnen van rimpels, expressielijnen en slappe huid.

ha densimatrix is enen geconcentreerd serum van hyaluronzuur dat zorgt voor een hydraterende, anti-aging, volumeverhogende en opvullende werking. Het voorkomt uitdroging en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.

Formule aangepast aan alle huidtypes en voor dagelijks gebruik.

Een innovatieve formule voor een completer en effectiever resultaat

HA densimatrix complex

Combinatie van hyaluronzuur (HA) in verschillende vormen en molecuulgewichten. Het zorgt voor hydradatie van de huid op verschillende niveaus, meer elasticiteit en turgor.

anti-hyaluronidase complex

Het beschermt de afbraak van hyaluronzuur en blokkeert de oxidatie die wordt veroorzaakt door dagelijkse externe agressies.

antiaging pro complex

Het bevordert de synthese van collageen en elastine om de huid stevigheid en elasticiteit te geven, en rimpels te corrigeren.

hoe ha densimatrix te gebruiken?

's ochtends en 's avonds

Breng 3-4 druppels ha densimatrix aan op een eerder gereinigde en droge huid en masseer tot het volledig is geabsorbeerd.
Aan te brengen voorafgaand aan de gebruikelijke behandelingscrème en/of zonnebrandcrème. Niet spoelen.

Ultralichte, snel absorberende textuur voor alle huidtypes.

Hoe ha densimatrix te gebruiken

1 Biotechnologische afdeling. Studie van de activiteit van densimatrix complex op de synthese van hyaluronzuur. mesoestetic Pharma Group, S.L. 2018

2 Biotechnologische afdeling. Studie van de anti-aging werking van pro complex op de synthese van elastine. mesoestetic Pharma Group, S.L. 2018

3 Biotechnologische afdeling. Studie van de activiteit van anti-hyaluronidase complex op de synthese van hyaluronzuur. mesoestetic Pharma Group, S.L. 2018

5 Subjectieve zelfbeoordelingstest uitgevoerd na 28 dagen gebruik van ha densimatrix concentrate.