grascontrol®
Artisjok-extract

BODYCARE SOLUTIONS

Voedingssupplement op basis van artisjokextract.
20 x 5 ml

Voedingssupplement op basis van artisjokextract. Artisjokextract: Artisjokextract heeft een hoog gehalte aan mineralen en vitaminen, evenals uitstekende zuiverende en ontgiftende eigenschappen.

artisjok-extract

Toepassingsgebied lichaam.
frequentie van gebruik en toepassing een keer per dag.
Moment van gebruik ochtend, middag, namiddag and avond.
Clock een keer per dag, ochtend, middag, namiddag and avond.

2 ampules opgelost in 1,5 liter water. Gedurende de hele dag consumeren. Voor een effectiever resultaat wordt het gebruik ervan aanbevolen gedurende ten minste 90 dagen. - Plaats de ampul verticaal met het smalste deel naar boven. - Plaats de ampulpener erop. - Plaats uw duim op de gekleurde punt en breek de ampul door naar achteren te drukken. - Verwijder de ampulopener en kantel deze om het bovenste deel van de ampule te verwijderen.

Merk grascontrol®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Elimineert vastgehouden vocht en vet, waardoor de spijsverteringsprocessen worden verbeterd en de vertering van voedingsvetten wordt vergemakkelijkt. Het helpt de reinigingsprocessen van het lichaam en verlicht het gevoel van een opgeblazen gevoel, draagt bij tot de verlaging van het cholesterolgehalte en inactiveert dankzij zijn antioxiderende werking vrije radicalen.
Toepassingsgebied lichaam
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.