esthetische oplossingen

soluciones esteticas

laat voor u zorgen in een esthetische cabine

Deze behandelingen worden door professionals uitgevoerd in schoonheidscentra. Ze worden aangepast en gepersonaliseerd voor elke patiënt.

De toepassing van het product is topisch (op de huid) en de protocollen omvatten de fasen van voorbereiding, behandeling, onderhoud, preventie en follow-up.

We hebben een breed scala aan protocollen om verschillende problemen aan te pakken.

depigmenterende middelen
Vlekken en hyperpigmentatie

Bij mesoestetic® zijn we specialisten in huiddepigmentatie. We bieden geconsolideerde en erkende depigmentatieoplossingen die ons leiderschap rechtvaardigen.

anti-veroudering
huidveroudering

mesoestetic® ontwikkelt anti-aging oplossingen tegen de epigenetische markers die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Op die manier worden de tekenen van veroudering op de huid tegengegaan en wordt de schoonheid in elke levensfase versterkt.

anti-acne
Vette huid en acne

Behandelingen ontwikkeld om de acne-gevoelige en vette huid onder controle te houden.

voor het lichaam
reducers en anti-cellulitis

Het silhouet wordt hervormd met de ultrageconcentreerde middelen uit de bodyshock lichaamslijn op basis van wetenschappelijke innovatie; daarbij ligt de nadruk op de meest karakteristieke esthetische wijzigingen van het silhouet.

gevoelige huid
kalmeert en verzacht

mesoestetic heeft een reeks oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om reactieve manifestaties gerelateerd aan huidgevoeligheid te kalmeren en te verzachten en het comfort en het welzijn van de huid te herstellen.

gezichtshygiëne
cleansing solutions

cleansing solutions is een nieuwe generatie gezichtsreinigers met postbiotica, die zorgt voor een effectieve reinigende werking, de pH-balans en huidflora bevordert en de huid beschermt tegen milieuvervuiling.

haaruitval
haarvaten

tricology is de behandeling tegen haaruitval met herstellende en revitaliserende werking. Ze versterkt het haar en de hoofdhuid om haaruitval te stoppen, bevordert de groei, verbetert de kwaliteit en kwantiteit en zorgt weer voor een gezond en glanzend uiterlijk.

wallen en donkere kringen
oogcontour

Ontdek onze specifieke anti-aging behandelingen voor de oogcontour die rimpels en expressielijnen, donkere kringen en wallen voorkomen en corrigeren.

scrubs
gezichtspeelings

Behandelingen die de huidvernieuwing versnellen en die zo imperfecties verminderen, de textuur verfijnen en de glans en helderheid verbeteren.

hydratatie
droge huid

brengt de huid weer op optimale hydratatieniveaus, om ze haar volledige functionaliteit, zachtheid, elasticiteit en gezond en stralend uiterlijk terug te geven.

Het is erg belangrijk dat u een vertrouwde specialist vindt die uw zorgen en uw geval analyseert, en die de meest geschikte behandelingen voor u voorstelt.