dermamelan®
treatment

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

dermamelan treatment is de crème voor thuisgebruik waarvan de belangrijkste actie de verlichting en controle van melaninevlekken op het gelaat is.
30 g

dermamelan treatment is de crème voor thuisgebruik waarvan de belangrijkste actie de verlichting en controle van melaninevlekken op het gelaat is. Het is aanbevolen om de depigmenterende werking van de dermamelan®-methode te voltooien. Het continue gebruik vermindert vlekken en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen.

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Breng tweemaal per dag ('s ochtends en' s avonds) ongeveer één pompje dermamelan treatment aan op een gereinigde en droge huid. Breng vervolgens drie keer per dag ('s ochtends, 's middags en 's avonds) melan recovery royaal over het hele gezicht aan en masseer tot het volledig is opgenomen. Beëindig de routine met mesoprotech melan 130 pigment control tijdens het aanbrengen overdag ('s ochtends en 's middags).

Merk dermamelan®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Corrigeert huidimperfecties van melanische oorsprong. Medische behandeling van melasma en andere huidhyperchromieën.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

medische cosmetica voor je huid