dermamelan®
medische depigmenterende behandeling

PIGMENT CONTROL PROFESSIONAL SOLUTIONS

Een wereldwijde medische referentiebehandeling voor depigmentatie.

De unieke en innovatieve formule verwijdert bestaande vlekken veilig en effectief, het voorkomt ook dat ze opnieuw verschijnen, waardoor de resultaten op lange termijn behouden blijven.

dermamelan® is de depigmentatiemethode die bestaande vlekken volledig verwijdert voor een resultaat op korte termijn en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen, en erin slaagt hyperpigmentatie onder controle te houden voor een langdurig resultaat.

mesoestetic® biedt een breed scala aan esthetische en medische oplossingen voor de behandeling van huidvlekken. Ontdek alle depigmenterende behandelingen

resultaten van de behandeling

na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
Andere resultaten

behandelingsprotocol:


in consult

Na het stellen van een juiste diagnose door de medische professional, begint de behandeling met een eerste sessie in een medisch consult. Het bestaat uit de superpositie van twee synergetische professionele maskers die een intensieve depigmenterende werking bieden.
De patiënt haalt het product thuis eraf op het door de professional aangegeven tijdstip.
De behandeling geeft geen ongemak en is perfect verenigbaar met de normale activiteiten gedurende de volgende dagen. Het is voldoende om een reeks aanwijzingen van de professional te volgen.

thuis

Deze fase duurt 4 maanden en begint 48-72 uur na de consultatiefase. Het bestaat uit de dagelijkse toepassing van 3 complementaire werkingsproducten waarmee de depigmenterende werking wordt behouden en de regulerende werking wordt geïntensiveerd, om de oorzaak van het probleem te behandelen en een vollediger en langduriger resultaat te bieden.


Online verkoop is niet toegestaan. Thuis niet van toepassing. Het moet altijd worden uitgevoerd onder toezicht van een professional in een erkend centrum.

Huidtype alles.
Toepassingsgebied gelaat.
Bezorgdheid vlekken en hyperpigmentatie.

Informatie over de behandeling

Melanische pigmentatiestoornissen

Pigmentveranderingen zijn wereldwijd een groeiend probleem; Ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar en vormen een relevant probleem, ongeacht de huidskleur, zowel vanwege de esthetische impact als het negatieve effect op het psycho-emotionele niveau en op de kwaliteit van leven. Melanogenese wordt beïnvloed door exogene en endogene factoren die kunnen leiden tot lokale overproductie van melanines. Deze overmaat aan melanine vertaalt zich in onesthetische melaninevlekken, in de meeste gevallen zonder pathologische betekenis. Het zijn de verworven huidvlekken, verschillend van die van genetische oorsprong.

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.