cosmelan®
depigmenterende behandeling

PIGMENT CONTROL PROFESSIONAL SOLUTIONS

cosmelan® is de professionele depigmentatiemethode die bestaande vlekken volledig verwijdert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen voor resultaten op korte en lange termijn.
Pak

cosmelan® is de professionele depigmentatiemethode die de meest ernstige en hardnekkige vlekken volledig verwijdert met maximale efficiëntie en veiligheid. De cosmelan®-methode heeft een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid voor een enkel en dubbel werkingsmechanisme geeft, voor een resultaat op korte en lange termijn: - Corrigerende werking: verwijdert en vermindert vlekken zichtbaar. - Regulerende werking: reguleert de overproductie van pigment om te voorkomen dat de vlek opnieuw verschijnt. De online verkoop ervan is niet toegestaan en moet in esthetisch overleg worden toegepast. Informeer u in uw mesoestetic®-centrum! Ontdek alle depigmenterende behandelingen van mesoestetic®.

resultados del tratamiento

na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
na
voor voor
na
Huidtype alles.
Toepassingsgebied gelaat.
Bezorgdheid vlekken en hyperpigmentatie.

Informatie over de behandeling

Aangewezen voor het vervagen of verwijderen van pigmentvlekken op het gelaat. Het benadrukt de helderheid en egaliseert de teint, wat bijdraagt aan een mooiere uitstraling.

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

wereldwijde referentie

meer dan 1 miljoen patiënten wereldwijd hebben het al geprobeerd. Duizenden professionals behandelen huidvlekken met cosmelan®

wetenschap ondersteund door een patent

Een uniek ingekapseld complex samen met een gepatenteerd molecuul vormen een innovatieve formule voor een integrale aanpak van huidvlekken.

uitstekende klinische resultaten

resultaten die hoge effectiviteit van de methode op alle soorten huidvlekken aantonen

hoge patiënttevredenheid

zichtbare resultaten vanaf de eerste weken van de behandeling en op lange termijn voor elk type huid en fototype.

behandelingsfasen

fase 1: intensieve depigmentatie

In deze fase worden melanineafzettingen geëlimineerd en wordt de vernieuwing van de eerste huidlagen gestimuleerd, waardoor het uiterlijk verbetert en de intensiteit van de vlek wordt verminderd.

in cabine

Een enkele sessie in de cabine, waar de schoonheidsspecialist het intensief depigmenterende masker aanbrengt.

Cosmelan-fles

toepassingsrichtlijn:

De schoonheidsspecialist brengt het intensieve depigmenterende masker cosmelan 1 aan. Vervolgens gaat de cliënt naar huis en laat hij/zij het masker inwerken gedurende de door de professional aangegeven tijd, tussen 6-8 uur.

fase 2: depigmentatie, regulatie en controle

7 dagen na het verwijderen van het masker moet de corrigerende werking van de methode worden voltooid en de overproductie van melanine, het pigment dat de vlek haar kleur geeft, worden gereguleerd.

thuis

De patiënt moet, volgens de indicaties en aanbevelingen van de esthetische professional, een patroon van toepassing van de cosmetische producten volgen dat complementair is aan de methode, dat varieert naargelang de fase en evolutie van de behandeling.

Het depigmentatieproces gaat door en we pakken de oorzaak van het probleem aan voor een blijvend resultaat.

cosmelan thuisfase

*Het is essentieel dat de behandeling plaatsvindt in een erkend centrum met de follow-up van een professional om de authenticiteit, effectiviteit en veiligheid van de behandeling te garanderen.