cosmelan®
cosmelan 2

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

cosmelan 2 is de crème voor thuisgebruik waarvan de belangrijkste werking de verlichting en reguleren van melaninevlekken op het gelaat is.
30 g

cosmelan 2 is de crème voor thuisgebruik waarvan de belangrijkste werking de verzachting en regularisatie van gezichtsvlekken van melanische oorsprong is. Verzacht vlekken continu en reguleert de overproductie van melanine om te voorkomen dat het op de lange termijn opnieuw verschijnt. Het is aanbevolen om de depigmenterende werking van de cosmelan® esthetische professionele behandeling te voltooien. Het verbetert ook de textuur van de huid, benadrukt de helderheid en egaliseert de toon, met als resultaat een zichtbaar verjongde huid.

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Volg de toepassingsrichtlijn die wordt aanbevolen door de esthetische professional, die kan variëren afhankelijk van de fase waarin u zich bevindt tijdens de cosmelan®-behandeling.

Merk cosmelan®
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie aanbevolen om de depigmenterende werking van de cosmelan® esthetische behandeling te voltooien bij het verwijderen en/of verminderen van melanische vlekken. Vlekken zijn een veel voorkomend probleem, vooral bij vrouwen. Het is een verdonkering van de huid veroorzaakt door een overproductie van pigment of melanine die zich ongelijk op de huid ophoopt. Deze overproductie reageert op een wijziging van bepaalde cellulaire mechanismen die een overmaat aan pigment veroorzaken. Het is een relevante zorg, ongeacht de huidskleur, zowel vanwege de esthetische aantasting als vanwege het negatieve effect op psycho-emotioneel niveau.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.