bodyshock®
esthetische lichaamsbehandeling

BODYCARE PROFESSIONAL SOLUTIONS

100% aanpasbaar protocol waarin de nieuwste technologie op het gebied van actieve bestanddelen wordt gecombineerd met exclusieve massagehandelingen.

Esthetische lichaamsbehandeling om de belangrijkste veranderingen aan het figuur op een 100% gepersonaliseerde manier te behandelen: bodyshock diagnosis system™ Exclusief diagnoseplatform dat de parameters analyseert die verband houden met de ontwikkeling van de belangrijkste wijzigingen van het figuur, en een gepersonaliseerde professionele en thuisbehandeling vastlegt om optimale resultaten te bereiken. Cabineprotocol 100% aanpasbaar integraal systeem voor de behandeling van de belangrijkste wijzigingen van het figuur. Thuisprotocol Compleet assortiment van specifieke topische oplossingen voor elke indicatie, onderling combineerbaar voor een protocol aangepast aan elke cliënt dat de resultaten verkregen in de cabine maximaliseert.

Resultaten van de behandeling

na
voor voor
na
Vermindering van de buikcontour
na
voor voor
na
Vermindering van de buikcontour
na
voor voor
na
Vermindering van gelokaliseerd vet en cellulitis met een vasculaire component (oedemateus)
na
voor voor
na
Vermindering van striae
Andere resultaten
Benen: vatbaar voor het vasthouden van vocht en vetknobbeltjes, waardoor de zogenaamde sinaasappelhuid ontstaat.
Huidtype alles.
Toepassingsgebied lichaam.
Bezorgdheid lichaam.

Informatie over de behandeling

Informatie over de behandeling Esthetische behandeling van verschillende plaatsen van het lichaam ter verbetering van het figuur: Onderkin:  vertoont tekenen van slapheid door een teveel aan vetweefsel van erfelijke aard of door vroegtijdige veroudering door de zon. Armen: verlies aan stevigheid vooral zichtbaar aan de triceps waardoor duidelijk zichtbare verslapping van het weefsel ontstaat. Borsten: verlies aan stevigheid en elasticiteit door hormonale veranderingen, borstvoeding of het verstrijken van de tijd.. Buik en heupen:  weefsel wordt minder stevig en er is een ophoping van plaatselijk vet aan de voorkant en de zijkanten. Billen:  verlies van stevigheid en tekenen van slapheid. Benen: neiging tot het vasthouden van vocht en vetknobbeltjes waardoor een zogeheten sinaasappelhuid ontstaat

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.

behandelingsfasen

behandeling in cabine

Het cabineprotocol bestaat uit een eerste diagnostische fase die gepersonaliseerd wordt met behulp van het exclusieve professionele platform bodyshock diagnosis system™.

Na het definiëren van het protocol dat is afgestemd op de behoeften van de patiënt, begint het proces met een voorbereidingsfase waarin een soepele exfoliatie wordt uitgevoerd om de huid klaar te maken voor de behandeling; het wordt dan gevolgd door het toedienen van gepersonaliseerde actieve ingrediënten met een activerings-, verbeterings- en voltooiingsfase.

De sessie eindigt met een intensiveringsfase die de werking van de behandeling verlengt en de resultaten maximaliseert.

behandeling huis

Thuisoplossingen om de meest voorkomende silhouetveranderingen aan te pakken.

Texturen en formaten afgestemd op elke zone en elke indicatie, gericht op het maximaliseren van de behandeling.

Het recept wordt volledig gepersonaliseerd met behulp van het exclusieve professionele diagnoseplatform bodyshock diagnosis system™.