aox ferulic

antioxidant serum

GLOBAL ANTIAGING SOLUTIONS

Geavanceerd antioxidant serum dat beschermt tegen dagelijkse agressies, om veroudering tegen te gaan en de helderheid te verbeteren.
30 ml

Geavanceerd beschermend antioxidantsysteem waarvan de exclusieve formule zorgt voor een unieke synergetische werking. TECHNOLOGISCH SCHILD: werkt als een biologische beschermer tegen oxidatie geproduceerd door blauwe lichtbronnen: smartphones, computerschermen, televisies, enz. ANTIOXIDANTBESCHERMING: gaat de oxidatieve schade tegen die wordt veroorzaakt door talrijke externe agressies waaraan de huid dagelijks wordt blootgesteld. ANTI-VEROUDERINGSCONCENTRAAT: verbetert de synthese van collageen en beschermt de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie ervan door de elasticiteit en gezwollenheid van de huid te bevorderen. ONMIDDELLIJKE VERLICHTING: De revitaliserende werking zorgt voor een onmiddellijke helderheid van de huid. Klik op deze link als u geïnteresseerd bent in alle anti-aging producten.

ascorbinezuur

ferulinezuur

protech-cell complex

Toepassingsgebied gelaat.
frequentie van gebruik en toepassing tweemaal per dag.
Moment van gebruik ochtend and avond.
Clock tweemaal per dag, ochtend and avond.

Door de lichte textuur kan het op elk huidtype worden aangebracht. Dankzij zijn uitzonderlijke galenische eigenschappen wordt het product onmiddellijk opgenomen zonder vettige resten op de huid achter te laten. - Breng dagelijks 3-4 druppels product aan op een gereinigde en droge huid. - Verdeel gelijkmatig over het gezicht en masseer met opwaartse bewegingen. - Breng daarna de gebruikelijke crème of behandeling aan. Breng voor volledige bescherming tegen fotoveroudering een zonnebrandcrème met een hoge of zeer hoge bescherming aan.

Merk aox ferulic
Categorie thuis
Leeftijd Alle
Routinefase behandeling
Huidtype alles
indicatie Aanbevolen voor alle huidtypes om de afweermechanismen te versterken tegen oxidatieve processen die huidveroudering en foto-geïnduceerde schade veroorzaken. Beschermt de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine en verhoogt hun activiteit om tekenen van veroudering op de huid te voorkomen en te corrigeren.
Toepassingsgebied gelaat
Zie meer

In deze rubriek kunt u alles vragen wat met dit product en de behandeling te maken heeft.